MIPAV s. r. o., - výroba vázacích prostředků z ocelových lan, řetězů a popruhů

544 77 Borovnice u St. Paky čp. 5, Tel./Fax: 499 691 305, 499 391 918, 499 391 008, Mobil: 602 962 620, IČ: 65228570, DIČ: CZ65228570, e-mail: milan@mipav.cz


Počet zboží v košíku :

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (General Data Protection Regulation) (dále jen: „GDPR”)

Společnost M I P A V , s. r. o.  zpracovává veškeré osobní údaje o zákaznících výlučně v souladu s právními předpisy upravujícími ochranu osobních údajů.

 

1.Zpracování osobních údajů

Společnost MIPAV , s. r. o. shromažďuje a zpracovává informace zadané do objednávkového formuláře. Povinnými údaji jsou jméno, příjmení nebo firma, IČ, DIČ, adresa fakturační, adresa doručovací, e-mail, telefon, (dále jen jako „osobní údaje“).

 

2.Zákonnost zpracování, účel zpracování  a uchovávání osobních údajů

Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovány za účelem identifikace kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování platby za nakoupené zboží, vystavení souvisejících dokumentů (např. prohlášení o shodě), za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu společnosti, kromě nezbytného kontaktu a údajů o adrese, které jsou v případě dopravy zboží předávány přepravním společnostem.

Osobní údaje jsou ukládány v bezpečné databázi. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou.

3.Práva spojená s ochranou osobních údajů

Kupující má právo

·        na přístup k osobním údajům

·        na jejich opravu, doplnění

·        na jejich přenositelnost

Kupující může požádat společnost M I P A V , s. r. o. o vysvětlení a odstranění závadného stavu, a to vše bezplatně na e-mailové adrese milan@mipav.cz. O následném postupu bude kupující informován e-mailovou zprávou.

·        na omezení zpracování, blokaci

 

·        kdykoli odvolat udělený souhlas

 

·        na výmaz


Tento svůj souhlas může kupující kdykoli bezplatně odvolat (požádat o odstranění některých svých údajů, případně úplné odstranění všech svých údajů z databáze správce), a to na e-mailu: milan@mipav.cz

 

Zpracování Vašich osobních údajů podléhá dozoru Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7-Holešovice.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete v souvislosti s některým z výše uvedených postupů uplatnit své právo vyjádřit nesouhlas, využijte prosím níže uvedený kontakt.

 

4.Kontaktní údaje správce

MIPAV , s. r . o.

Borovnice 5

544 77 Borovnice

IČ: 652 82 570   DIČ: CZ65228570

 

e-mail: milan@mipav.cz

 

tel: 499 691 305

Dostupnost ve dnech pondělí – pátek  7 – 14.30 hod

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2018 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies